OSOM Trichomonas Rapid Test

osom Trichomonas Rapid test

osom Trichomonas Rapid test

OSOM Trichomonas Rapid Test er beregnet til kvalitativ påvisning af Trichomonas vaginalis (“Trichomonas”) antigener i vaginale podninger eller i den saltvandsopløsning, der anvendes ved analyse af fugtige præparater på basis af vaginale podninger. Testen er beregnet til brug hos patienter med symptomer på vaginose/vaginitis eller mistanke om udsættelse for trichomonas-smitte. Prøver af vaginalpodninger udtaget fra en patient er en mulighed for at screene kvinder, når en undersøgelse af bækkenet ikke på anden må er indiceret. Prøver af vaginalpodninger er ikke til hjemmebrug.

OSOM  Trichomonas Rapid Test giver præsis,  hurtigt og omkostningseffektivt diagnosticering af Trichomonas,  hvilket er en betydelig fordele for patienten og klinikeren

  • Starte øjeblikkelig behandling
  • Mulighed for passende seksuel sundhed uddannelse under besøget
  • Hjælpe med at forhindre yderligere spredning af Trichomonas og reducere tilknyttede sundhedsmæssige risici
  • Undgå misbrug og over-ordinering af unødvendige antibiotika

Undervisning Osom produkter

MediGroup arbejder i netværk eller klynger som man også kalder det. Vores samarbejde med andre kompetente aktører giver vores kunder den bedste service. Vi samarbejder med alt fra praktiserende læger, sygeplejersker, logistikfolk til grafikere og it-firmaer.

MediGroup var i flere år ISO 13485 certificeret – det er et system, vi arbejder efter i dag. Vi har erfaring i at undervise og uddanne personale på sygehuse og laboratorier. Eksempelvis har vi sammen med produktspecialister fra Genzyme Diagnostics undervist personale i Stockholms Län i anvendelsen af OSOM Strep A test. I oktober 2012 har vi deltaget i Region Skånes undervisningsprogram på Ängelholm og Helsingborg sjukhus.