Osom produkter

Osom produceres af Sekisui Diagnostics i USA og er point-of-care test som kombinerer præcision, sikkerhed, hastighed og brugervenlighed. Det betyder, at I træffer de rette beslutninger i forhold til diagnose og behandling, samt bidrager til en væsentlig reduktion i udgifterne til pleje. Klik på disse osom produkter for at lære mere om de forskellige osom test.

OSOM Strep A Test
osom mono test
osom RSV Adeno test
osom Trichomonas Rapid test

osom produkter QC inside

Flere OSOM® produkter er blevet tilføjet to ekstra test pinde i hvert kit til ekstern QC. Denne merværdi, som kun vi tilbyde, fjerner den ekstra regning for at udføre kvalitetskontrol.

Undervisning Osom produkter

MediGroup arbejder i netværk eller klynger som man også kalder det. Vores samarbejde med andre kompetente aktører giver vores kunder den bedste service. Vi samarbejder med alt fra praktiserende læger, sygeplejersker, logistikfolk til grafikere og it-firmaer.

MediGroup var i flere år ISO 13485 certificeret – det er et system, vi arbejder efter i dag. Vi har erfaring i at undervise og uddanne personale på sygehuse og laboratorier. Eksempelvis har vi sammen med produktspecialister fra Genzyme Diagnostics undervist personale i Stockholms Län i anvendelsen af OSOM Strep A test. I oktober 2012 har vi deltaget i Region Skånes undervisningsprogram på Ängelholm og Helsingborg sjukhus.