OSOM kundecenter

Vi har et velfungerende ordre- og leveringssystem med en bemanding, der uden problemer håndterer salg af mere end 1.100.000 test om året. Vi håndterer salg til læger, sygehuse, apotekers og til private.

Det er nemt at komme i kontakt med os. Vi sidder klar ved telefonerne og besvarer ligeledes henvendelser på mail. Hvis I har spørgsmål til produkterne eller ønsker I at bestille varer, kan det gøres telefonisk eller på mail info@medigroup.dk.

osom custom care

osom custom care

MediGroup var i flere år ISO 13485 certificeret – det er et system, vi arbejder efter i dag. Vi har erfaring i at undervise og uddanne personale på sygehuse og laboratorier. Eksempelvis har vi sammen med produktspecialister fra Genzyme Diagnostics undervist personale i Stockholms Län og i Skåne i anvendelsen af OSOM Strep A test.

Har I behov for uddannelse eller oplæring – eller anden information og assistance, så skal I ringe til os på 4576 5425  eller email os på info@medigroup.dk. Vi svarer med det samme.

osom produkter QC inside

Flere OSOM® produkter er blevet tilføjet to ekstra test pinde i hvert kit til ekstern QC. Denne merværdi, som kun vi tilbyde, fjerner den ekstra regning for at udføre kvalitetskontrol.